MET ONS KOM JE VERDER!

06-21503134 | info@autorijschool-kevin.nl

Over ons

Autorijschool Kevin is sinds 2003 de autorijschool in Winschoten en omgeving om op een veilige en persoonlijke manier jouw rijbewijs te behalen. Onze instructeurs zijn opgeleid in het herkennen van faalangst en rijangst. Op deze manier kan autorijschool Kevin iedereen helpen bij het vergroten van het zelfvertouwen, het verminderen van faal-/ rijangst en het zorgen van een geschikte aanpak om iedereen op een vertrouwde manier het rijbewijs te laten behalen.


Onze auto's - Audi A1

De audi A1 is met zijn lengte van 3,95m een mooie bescheiden, schattige auto. Met het stoere s-line karakter en 120 pk doet de A1 zeker niet onder voor zijn grotere broers. In deze auto kun je op een stijlvolle manier het auto rijbewijs halen.


Onze auto's - Audi A3

De audi A3 is met 4,30m een mooie ruime auto. Dankzij de soepele 7-traps automaat is automaat leren rijden in deze auto een grote aanrader. Met 105 pk is de A3 een comfortabele vlotte auto. Het enige waar jij je op moet concentreren is de weg.


Onze auto's - Audi A4

De audi A4 is met 4,70m een chique limousine. De auto heeft 143 pk en is daarmee een vlotte auto. Met 6 versnellingen krijg je goede ervaring met het schakelen. Zo kun je met klasse jouw rijbewijs behalen.